Strony związane z hasłem 'haccp':

Sortuj po:

  • Monitoring szkodników »

    Pan A. Panfil przedstawia swój zakład dezynfekcji, dezynsekcji a oprócz tego deratyzacji, który powstał w Inowrocławiu dwie dekady temu i z powodzeniem działa do chwili obecnej. Oprócz znacznego doświadczenia jesteśmy więc w stanie zaoferować Państwu w największym stopniu nowoczesne formy odkażania obiektów przemysłowych. Nasze metody są de facto skuteczne, jako że posiadamy wszelką niezbędną wiedzę kwalifikującą do wykonywania wspomnianych działań odkażających. Nasze działania pozwolą zwalczyć owady wszelkich typów, tak latających jak i biegających. Prowadzimy także szeroko pojęte odkażanie od szkodliwych drobnoustrojów, wirusów, bakterii, grzybów, które mają negatywny wpływ na zdrowie człowieka a oprócz tego zwierząt gospodarskich. Rewelacyjną ofertą dla rolników jest przykładowo gazowanie zboża. Nasze ozonowanie obiektów jest skuteczne a także trwałe.

    Data dodania: 18 11 2018 · szczegóły wpisu »
  • Wdrażanie i certyfikacja systemów ISO - SSW Consulting »

    SSW CONSULTING
    Profesjonalnie szkolimy, doradzamy i wdrażamy innowacyjne mechanizmy, które umożliwiają naszym Klientom rozszerzenie zakresu działalności, co wiąże się ze zwiększeniem zysku przedsiębiorstwa.
    Nasza kadra trenerów i konsultantów podejmuje się nawet najtrudniejszych wyzwań, poszukując wspólnie z Klientem najlepszych i najskuteczniejszych rozwiązań.
    Systemy: ISO 9001, HACCP, BRC, GMP, ISO 14001, ISO 22000, IFS BROKER, IFS LOGISTIC i wiele innych.
    Gwarantujemy uzyskanie certyfikatu nadawanego przez wiodące jednostki certyfikujące.
    Zapraszamy do współpracy.

    Data dodania: 26 03 2020 · szczegóły wpisu »
  • System haccp »

    System HACCP oznacza System Analizy Zagrożeń oraz Krytycznych Punktów Kontroli. Stanowi on zintegrowany zespół procedur, które są niezbędne do wdrożenia dla wszystkich zakładów zajmujących się produkcją albo obrotem żywności. Następuje to z obowiązujących przepisów unijnych i są to tak zwane wymagania higieniczne, których priorytetem jest zapewnienie szeroko pojętego bezpieczeństwa produkowanej żywności.

    System HACCP opiera się na profesjonalnej dokumentacji zwanej również jako księga HACCP, jaka posiada analizę zagrożeń zdrowotnych i wyznaczone tzw. Krytyczne Punkty Kontroli. Powinna być ona na bieżąco uzupełniana, co wynika z działań podejmowanych w zakładzie, czy także ze zmiany przepisów prawa. Księga udostępniana jest do wglądu uprawnionym do kontroli służbom.

    Data dodania: 13 05 2022 · szczegóły wpisu »